Skip to content

Orden i hjemmet – krydderikaoset er ophørt

Det er efterhånden nogle år siden, at jeg udarbejdede en vision for mit liv. Jeg tænkte over og tog stilling til, hvad jeg egentlig ville med mit liv og skrev det ned. Min vision er min rettesnor, som hjælper mig til at vælge til og fra, når venner, bekendte og fremmede kappes om min tid, energi og ressourcer og visionen hjælper mig med at holde fokus på dét der er vigtigt.

Én af de ting, som jeg har lagt vægt på skal gøre sig gældende i mit perfekte liv er et hjem, der emmer af ro og rarhed. Mit hjem skal være rent og pænt, lyst, hyggeligt, ordentligt og både hjemmets beboere og hjemmets gæster skal opleve at have fundet et fristed, hvor Verdens hektiske puls for en stund er stille og tiden er gået i stå.

Det er ikke nemt at skabe sådan et hjem. Det tager tid. Hjemmet skal både indrettes, men også vedligeholdes i form af oprydning og rengøring. Nogle gange er det faktisk het banale ting, som betyder noget for om der er rart at være eller ej. Som for eksempel om man kan finde sine krydderier, når maden bulder koger og man skal bruge dem NU. Jeg bliver altid irriteret og skubber og puffer arrigt til alle krydderi-glassene hver gang jeg laver mad. Tømmer skuffen og sætter alting hårdt på plads. Mumler hårde ord om, hvordan hele huset sejler. Og så endelig i går fik jeg taget mig sammen til at gøre noget ved problemet.

Jeg købte klistermærker i Søstrene Grene til sølle 4,98 for 60 stk og fik mærket alle glassene. De står i en skuffe ved komfuret, hvor mørket beskytter dem mod at miste smag og så er de gemt lidt væk og udgør ikke et rodeelement. Aaahhhhh. Så mangler jeg bare resten af lejligheden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *