Skip to content

Decemberønsker

Ja ikke at der findes så mange andre slags for mit vedkommende. Min fødselsdag falder i december og dermed er december den ene gang om året, hvor jeg får gaver. Brylluppet var en kærkommen forandring selvom jeg skulle dele gaverne med Aske 😉

Jo mere styr på mit liv jeg får, jo mere kræsen bliver jeg med mine ønsker. Jeg er ved at forvandle mig til sådan en gavediktatortype, som har alle mulige krav til hvad en god gave er og jeg skammer mig sådan over det. Jeg ville ønske jeg var typen, der bare modtog en gave og blev helt fuld af taknemmelighed og varme og fryd. Men njaj, sådan er jeg ikke – endnu.

Men det handler altså om, at Aske og jeg prøver at kreere det her dejlige hjem, hvor vi har de ting, vi skal bruge og ikke har ting, som vi ikke bruger.

Til ønskelisten:

Tøj
I år er min ønskeliste præget af at jeg er blevet ordentlig rund efter brylluppet og at jeg det tøj, jeg stadig kan passe ikke engang kan fylde en maskine op, når det skal vaskes. Med andre ord er jeg ret trængende på tøjområdet. Jeg har tidligere nægtet at købe tøj, når jeg blev for tyk til det gamle. Hvilket vil sige, at jeg jo har købt tøj, men det har været billigt og grimt, fordi det jo bare lige var indtil jeg tabte mig igen. Dream on girl…

Det er tid til at fylde garderoben med lækkert tøj igen. Derfor ønsker jeg mig tøj denne december. Og det er bare et bonus at butikkerne bugner med smukke kjoler i anledning af julefrokoster og nytår 🙂

Opbevaring
Jeg er på evig jagt efter tips, tricks, redskaber og kasser og dåser, der kan medvirke til orden i hjemmet og æstetisk opbevaring. Jeg har haft købt nogle fantastiske acrylkasser/bøtter i Søstrene Grene, som jeg bruger til at opbevare smykker i. Jeg mangler dog opbevaring til mine mange, mange armbånd, som lige nu opbevares i papirsposer og gamle slikbøtter i Sønderborg. Heldigvis for mig har Søstrene Grene fået acrylkasser i en størrelse, som passer til armbåndsopbevaring. De har også en fin holder til vatrondeller – også i acryl 🙂

armbånd vat

Jeg har også kig på disse små køkkenskåle i mint. Også fra Søstrene Grene. De matcher nogle større skåle, jeg købte tidligere på året.

Skåle

Drikkevarer i små størrelser
Vi er to. Nogle gange er det bare mig. Som har lyst til et glas bobler. Eller vin. Og så kigger jeg på vores alko-beholdning og ser lutter gigaflasker, som man enten skal være 4 om at dele eller være parat til at få det rigtig dårligt over,  hvis man drikker dem selv. Jeg ønsker mig derfor vin, bobler og sodavand i ministørrelser.

Søstrene Grene har hvid- og rødvin og bobler i små flasker.

bobler vin

Jeg ved ikke hvor og om man som privat person kan købe sodavandsdåser, der er mindre end 33 cl, men jeg ville synes det var for fedt lige at have et lille stash stående.

Glædelig 1. december!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *