Skip to content

Sommer, sommer, sommer

Bam! Så blev det sommer.

 

De sidste par år har jeg haft store planer for sommeren og lavet lister over alt det, som jeg ville nå i de lyse måneder for lige pludselig at befinde mig i september, hvor efterårsvejret var sat ind uden at jeg nåede en skid af det, jeg ville.

Det er måske fair nok at fremhæve at sidste sommer var helt umulig med bryllupsplanlægning, der spiste AL min tid, men noget af det handler også om, at jeg konsekvent bliver overrasket over, hvor tidligt sommeren falder og hvor hurtigt den er væk igen. Jeg tror ikke, jeg er den eneste, der begår den fejl.

Når solen skinner i maj, bilder jeg mig selv ind, at det ”kun” er forår, så der er masser af tid til at komme ud og sjove den i lyset og varmen, men ”masser af tid” er jo kun sølle 3 måneder, hvis ikke foråret tæller med i sommerregnskabet.

Så i år har jeg lovet mig selv, at jeg vil være bedre til at komme ud og lave de sommerting, som jeg hvert år drømmer om. Grille. Tage på stranden. Cykelture. Snobrød og skumfiduser over bål. Kongespil og chill i kongens have. Drikke vin på trappesten. Stå tidligt op i weekenden og gå rundt i de mennesketomme gader. Gå masser og masser i kjole og bare tæer. Læse bøger på græsset. Jep. I år bliver det sgu, at jeg kommer ud og får luft og når efteråret kommer, har jeg følelsen af, at jeg faktisk blev sommermæt.

Den her weekenden er blevet brugt helt i den ånd. Fredag holdt jeg madklub, lørdag var Aske og jeg ude og shoppe efterfulgt af hygge ved kanalerne og i dag er vi cyklet til Søborg og jeg nød hver et sekund af dén tur.

sandaler vandblomsterDSC03760 DSC03758 svaner3 svanefeet

Hold kæft hvor jeg elsker den danske sommer!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *