Skip to content

Madklubben mad, mad, mad og fænomenet rygeost

Vi grillede i madklubben i går. Vejret var ikke perfekt, men bestemt godt nok og jeg er glad for, at vi gjorde det. Det var ét skridt nærmere på, en sommer, der ikke glider fra mig.

Jeg lavede kartoffelsalat til grillen og den tog kegler. Jeg har først lige lært at rygeost er dét, som får nogle kartoffelsalater til at smage så sindsygt godt og jeg kan ikke beskrive, hvor begejstret jeg er for min opdagelse. Rygeost styrer jo for vildt!

DSC03817DSC03822

Opskriften på den herrenice kartoffelsalat finder du her. De har kvajet sig på siden og der er kun billeder af pizzaer, men opskriften holder.

Rygeosten købte jeg i Kvickly, men skulle kigge virkelig grundigt efter den.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *