Skip to content

Hej 2019!

Første weekend i det nye år. Sidder i sofaen og er helt bombet. Aske putter Ramya.

Aske og jeg fik begge job i september og der har været drøn på lige siden. Så juleferien var tiltrængt og det var dejligt med en kort arbejdsuge at starte op på.

Vi har haft en travl, men også god juleferie. Holdt jul med Askes familie og nytår med nogle venner. Har ordnet lejlighed. Snakket hverdag, fremtidsplaner og drømme. Og så vi har kigget på hinanden og konstateret at vi er på vej op igen. Det går meget, meget bedre og kan ikke forstå, at jeg for kun et år siden sad i Sønderborg og var forvirret og fortabt.

Jeg tog mig selv i at sidde ved morgenbordet d. 31. december og tænke “I made it”. Jeg er nået frem til dér, hvor jeg gerne ville være, men ikke var sikker på at jeg kunne komme. Enogtredive år. Gift med den person i Verden, jeg allerbedst kan lide. Har en fantastisk datter. Har venner. Familie. Uddannelse. Bor (igen) i København. Har arbejde og tjener voksenpenge. Har en blog.

Jeg er taknemmelig over, at jeg er, hvor jeg er. Og så er jeg spændt på, hvad 2019 bringer. Jeg er skidetræt og dagene kan føles uendeligt lange, men humøret er højt og det er det vigtigste!

Jeg håber at I også er kommet godt ind i det nye år og at 2019 bliver fuld af kærlighed og lykke for hver og én af jer. Kram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *