Skip to content

Ramyas første tur i svømmehallen

Det har længe stået på vores to-do liste at tage Ramya med i svømmehallen, men der har bare været så meget andet. Først var der de store ting, som f.eks. min fødselsdepression og flytteaktiviteter, der gik i vejen og senere var det bare, at der hele tiden var noget andet, som vi skulle/ville.

Men i lørdags kom vi endelig afsted og det var hyggeligt! Både Aske og jeg har glædet os til, men også frygtet, den første tur i svømmehallen. Hvad skal Ramya have på? Hvad hvis hun pooper i bruseren? Hvor lang tid kan hun være i vandet før det bliver for meget? For mit vedkommende har det også fyldt, at jeg ikke kunne overskue at skulle ses i min badedragt, når jeg var så stor.

I lørdags havde vi for en gang skyld ikke andre planer og jeg havde tabt mig nok til at ville ses i en badedragt og vi tog derfor afsted. Vi var i Water and Wellness Flintholm, hvor de har en familieomklædning. Det vidste vi ikke på forhånd, men det gjorde vores tur meget nemmere, når vi nu var to der kunne hjælpes af med at få Ramya igennem omklædningen. Vi ville nok være kommet tidligere i svømmehallen, hvis vi havde vidst det med omklædningen.

Det kommer vi til at gøre igen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *