Skip to content

Det ender godt – nu på Youtube

Ohøj alle I dejlige mennesker, der følger mig! Efter at have siddet og gemt mig bag min skærm i mange år, er jeg parat til at stikke min næse en lille smule længere frem. Jeg har simpelthen kastet mig over at vlogge og det foregår på Youtube. Den første video er oppe og så er der ellers en ny video hver torsdag kl. 15.00.

Video uno:

Videoerne kommer til at centrere sig om coaching, terapi og selvudvikling for dig, der har mere end én kulturbaggrund. Jeg kommer til at tale om kultur, identitet, kønsroller, racisme, barndom, vaner, hverdag, værdier og meget, meget mere, som alt sammen relaterer til hvordan du kan leve det liv, som du gerne vil leve.

Jeg har længe haft lyst til at lave videoer, men er blevet ved med at fortælle mig selv, at jeg ikke var klar. Jeg manglede det rigtige udstyr, jeg havde ikke et oplagt sted at filme, jeg var ikke dygtig nok osv. osv. Men nu har jeg besluttet mig for bare at gøre det. Og jeg er sindsyg stolt af mig selv, for selvom jeg godt ved at mine første videoer er en smule forkølede, så ved jeg også at det er noget, jeg skal igennem for at nå til stjernevideoerne. Så jeg tillader mig selv at være en begynder og lære hen ad vejen.

Mere om den indstilling her:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *