Skip to content

Lillebror er her

Lillebror kom til Verden tidligt om morgenen d. 7 december og er nu 5 uger gammel.

Som planlagt har vi haft isoleret os ret meget de første uger, primært for at sikre os en god start og sikre at amningen havde gode startbetingelser. Det var en fantastisk beslutning og lige nu kører amningen. Vi var til 5-ugers undersøgelse med ham i går og han har taget 1,5 kg på siden fødslen, så han får, hvad han skal have 🙂

Det var hårdt at få amning op at køre og jeg overvejede at droppe det flere gange. Men jeg sagde til mig selv, at det tager 4-6 uger før man ved om det er lykkedes eller ej og indtil da, må det gerne føles skrupumuligt. Jeg er glad for, at jeg holdt ved og jeg håber, håber, håber at kunne fuldamme baby i 6 måneder.

Vi er begyndt at komme lidt ud og også at få barselsbesøg.

Jeg glæder mig til at dele mere detaljeret, hvordan de første uger har været.

ps. hvis du er nysgerrig, så kan du se Ramyas fødselsannoncering her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *