Skip to content

Halvvejs i Askes 13 ugers barsel

Aske holder 13 ugers barsel for at sikre at vi kommer så godt fra start som muligt med lillebror. Han har 15 ugers barsel med fuld løn og vi har valgt at lægge de 13 uger nu og 2 uger til sommer.

Nu er vi halvvejs i de 13 uger og jeg synes, dagen for at han starter arbejde nærmer sig en kende for hurtigt. Og samtidig er jeg så taknemmelig for, at der stadig er 6 uger tilbage, hvor vi stille og roligt kan få stablet noget der ligner en hverdagsrutine på benene.

Indtil videre har fokus været på at etablere amning (hvilket er gået godt), aftaler med læge/sygehus til diverse undersøgelser bl.a. en gulsot, der skulle holdes øje med og så på at få mig igennem de første uger efter fødslen, hvor kroppen skal have styr på hormonbalancen, livmoderen skal trække sig sammen og organerne genfinde deres pladser.

Nu er vi så gået i gang med at prøve at få styr på lejligheden, som (forståeligt nok) er blevet et værre rod og få gjort et ordentligt indhug i vores to-do liste, som ikke har taget hensyn til at vi har fået en lille ny. Nærmere tværtimod.

Jeg håber at vi også når en tur eller to på café, en masse gåture og tid til bare at slappe af og tage babys herlighed ind. Vi får se. Hvis ikke, så er jeg stadig glad for at have haft 13 uger til at læne mig op af Aske i stedet for de 2 uger, som fædre typisk tager. Helt enormt glad.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *