Skip to content

Nattebageri og hvidløgsbøvser

Det har været en mærkelig og meget uproduktiv dag. Jeg burde læse økonomi og i stedet for at enten at gøre det eller tage konsekvensen og hygge mig med noget andet, så sidder jeg i timevis ved mit skrivebord i dårligt humør og laver overspringshandlinger. I dag opdagede jeg Pinterest, så noget godt kom der da ud af det.

I stedet for at give efter for min ostereje-trang (ja, det får jeg altså nogen gange), så lavede jeg den her ret, men overdoserede hvidløgen helt forfærdeligt meget, så har nu bøvset hvidløgsgasser op i flere timer. Det er ulækkert.

DSC_0631

Min veninde svingede forbi ved aftentid og hendes selskab fik mig for en stund til at glemme fiasko-læsning og hvidløgs-flammekaster-ånde op og gav mig energi til at få bagt de madbrød, jeg har tænkt på de sidste par dage med det hjemmelavede oliventapenade og tomatpesto, som jeg havde i køleskabet.

DSC_0635 DSC_0638

Ja undskyld mig, men wuaaaaauw, hvor blev de lækre! Tapenaden/pestoen var lige krads nok til mig, når de skulle spises “rene”, men de var perfekte i kombination med brødet! Brødet blev bagt på en blanding af rugmel, durumhvedemel og alm. hvedemel og så var der masser af olivenolie i.

Den tiloversblevne dej blev til boller.

DSC_0645

En af dem landede frisk og nybagt, syltet i nutella i min mave, som snart vokser sig større igen, hvis jeg ikke holder op med at bage.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *