Det har været en mærkelig og meget uproduktiv dag. Jeg burde læse økonomi og i stedet for at enten at gøre det eller tage konsekvensen og hygge mig med noget andet, så sidder jeg i timevis ved mit skrivebord i dårligt humør og laver overspringshandlinger. I dag opdagede jeg Pinterest, så noget godt kom der da ud af det.
I stedet for at give efter for min ostereje-trang (ja, det får jeg altså nogen gange), så lavede jeg den her ret, men overdoserede hvidløgen helt forfærdeligt meget, så har nu bøvset hvidløgsgasser op i flere timer. Det er ulækkert.
Min veninde svingede forbi ved aftentid og hendes selskab fik mig for en stund til at glemme fiasko-læsning og hvidløgs-flammekaster-ånde op og gav mig energi til at få bagt de madbrød, jeg har tænkt på de sidste par dage med det hjemmelavede oliventapenade og tomatpesto, som jeg havde i køleskabet.
Ja undskyld mig, men wuaaaaauw, hvor blev de lækre! Tapenaden/pestoen var lige krads nok til mig, når de skulle spises “rene”, men de var perfekte i kombination med brødet! Brødet blev bagt på en blanding af rugmel, durumhvedemel og alm. hvedemel og så var der masser af olivenolie i.
Den tiloversblevne dej blev til boller.
En af dem landede frisk og nybagt, syltet i nutella i min mave, som snart vokser sig større igen, hvis jeg ikke holder op med at bage.