Skip to content

Jeg skal giftes!

Jeg skal giftes! Efter 2 års hemmeligt forhold og en periode hvor det var semikendt i familien og det tamilske miljø at vi var sammen, er det nu helt officielt og åbent at Aske og jeg er et par og at vi skal giftes. Jeg offentliggjorde det på Facebook og reaktionerne var overvældende og positive og jeg er meget, meget glad for at jeg nu ikke længere skal gemme mig og have hemmeligheder! Det slider virkelig på én, når man hele tiden skal være på vagt for ikke at komme til at afsløre noget.

Aske, min kommende mand (wuaw det lyder voksent), friede til mig januar 2014, da vi var i sommerhus efter endte eksamener. Efter det første chok har min reaktion været glæde, glæde og mere glæde. Jeg føler mig mere tryg i forholdet og er uendeligt beæret over, at han vil mig så meget.

IMG_3585IMG_3637

Brylluppet skal stå i august 2015 og kommer af praktiske hensyn til at foregå i Sønderjylland hos mine forældre. Der er meget planlægning og mange bekymringer fra min side omkring det at bringe to så forskellige kulturer sammen, men jeg er opsat på, at forsøge at få det bedste ud af det. Jeg skal giftes for forhåbentligt den eneste gang i mit liv og derfor vil jeg også have lov at få opfyldt alle mine prinsessedrømme og holde den fest, jeg altid har dagdrømt om.

 

2 Comments

  1. Anonym Anonym

    Hold da op hvor jeg synes du formidler kulturforskellen så godt! Virkelig også lettende at læse omkring hvordan du har taget Aske ind i det tamilske miljø og hvordan din familie har taget imod ham – da jeg i den nærmeste fremtid også skal igennem det! Så inspirerende og tankevækkende, tak!

    • Sharangka Manokaran Sharangka Manokaran

      Tusind tak for din kommentar! Jeg håber på alt det bedste for dig og krydser fingre for jer! <3 <3 <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *