Skip to content

Urolige nætter og angsten for ikke at slå til

Det er søndag og jeg har været oppe siden lidt i seks. Jeg havde svært ved at falde i søvn, jeg sov dårligt og så vågnede jeg tidligt.

Jeg var plaget af tanker om, hvordan at jeg slet ikke er akademiker, men bare en helt almindelig pige, der godt kan lide viden, som går på Uni. Om hvor lidt tid, der er til at aflevere, hvor meget jeg mangler og hvor forvirret og overvældet jeg er.

Jeg hader at håndtere referencer. Jeg hader at skrive på engelsk. Jeg hader, hader, hader at akademiske opgaver skal formuleres så stift og kedeligt som overhovedet muligt for at blive opfattet, som akademiske. Det skal de måske heller ikke og de artikler, jeg læser er bare skrevet er dødsyge skribenter? Åååh hvor jeg hader ikke at VIDE alting.

Jeg tror, jeg går i seng igen. Eller vækker Aske. Så han kan blive en del af min misery.

my thesis is ruining my life

 

 

4 Comments

 1. Aske Aske

  Sætter pris på at jeg fik lov at sove længe 🙂

 2. Anne Anne

  Darling,

  Fik du kigger på meditation? Måske det kan hjælpe.

  Søvnen fndt mig heller ikke nemt i nat og blev vågnet alt for tidligt efter den først fandt mig.

  Hvis du hader referencer, så kan jeg give et par fif, eller sætte dem i orden for dig tilsidst – så længe du blot får skrevet dem ned.

  Jeg lober jeg lige skriver tilbage på din email enten senere i dag eller i morgen formiddag.

  Du er også velkommen til at ringe whenever du får brug for andre ører end Askes x

  • Anne Anne

   Wauw, sorry for alle skrivefejlene – mobiler er bare ikke lavet til den pæne kunst, at skrive.

  • Sharangka Manokaran Sharangka Manokaran

   Jeg går og pønser på, at komme og holde skrivecamp hos dig i en periode. For at få noget luftforandring og fordi du er så fucking sød!

   Meditation står på listen over ting, som jeg vil prøve at indføre EFTER jeg er færdig med specialet. Jeg er bange for at tage for mange ting op.

   Jeg bruger Mendeley til referencer, så jeg har egentlig et godt program til det, det er mere hele processen med at finde gode kilder og hele tiden vurdere om noget er common knowlegde eller noget, der skal dokumenteres, der tager livet af mig.

   Pt sidder jeg og skriver ude på Aalborg Universitet og det går ok.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *