Skip to content

Jeg planlægger den ultimative fejringsdag

Eller jeg forsøger på det.

Jeg skal op kl. 9.30, hvilket vil sige, at jeg er klar til at fejre fra kl. 10.30.  Indtil videre er der planlagt en uformel brunch med Aske, mine søskende og en lille håndfuld venner lige efter, jeg har været oppe, men ellers er det usikkert, hvad dagen byder på.

Eftersom at min bror og søster skal hjemad tidlig aften spiser vi tidligt, men jeg aner ikke hvor endnu.

Og eftersom de kører tidligt, er der mulighed for at Aske og jeg laver noget, når de er kørt. Men hvad?

Jeg overvejer at tage ind og se den her i biografen: 

Jeg overvejer også, at tage ud og få nogle drinks på en bar eller dele en flaske rødvin med Aske, mens vi går rundt i byen og ser dag blive til nat og snakker om alt det nye, som der nu bliver plads til i mit/vores liv.

Jeg ved det er vigtigt, at fejre sine successer, men jeg er usikker på, hvordan jeg gør det så jeg går i seng med følelsen af, at det var det og nu kan jeg komme videre. Hvordan får man afsluttet 5 år på universitetet, så det ikke bliver fladt? Hvad skal der til? Bordbomber? Flag? Alkohol? En tur i Tivoli?

Det er simpelthen for syret, at jeg er færdig lige om lidt. Min hjerne forstår det ikke.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *