Skip to content

2. jordemoderbesøg

Vi var til jordemoder i tirsdags og det gik rigtig fint. Det var en anden jordemoder end sidst, hvilket jeg satte pris på. Jeg havde frygtet, at det skulle være endnu en tåkrummende og frustrerende session, men det gik rigtig fint. Jeg italesatte som noget af det første, at den forrige jordemoder ikke var min kop te og jeg ikke brød mig om den måde, hun havde talt til mig. Og at jeg var gået derfra forvirret og bekymret for graviditeten og babyen.

Denne her jordemoder lyttede, var vildt sød og gjorde en dyd ud af, at berolige mig. Alle mine prøver har været helt normale og der var intet der tydede på, at jeg ikke var sund og rask. Og med det fulgte at graviditeten forløber som den skal og babyen har det godt. Det var virkelig rart, at hun sagde det.

Hun mærkede på maven og vurderede baby til at veje ca. 1300 g, hvilket var rigtig fint. Så alt vel herfra!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *