Skip to content

Ramyas 2 års fødselsdag

Ramya fyldte 2 år i søndags og vi fejrede hende på dagen. Som planlagt var der var toastbar og det fungerede vildt godt. Der var lidt after-party-stemning over det. Ramya fik en icing-kage med Hr. Dinosaur fra Gurli Gris og så var der vegetar-rolls.

Jeg kan godt lide at sætte god tid af til det, når vi skal noget, som vi planlægger skal være hyggeligt og rart. På den måde er det mere sandsynligt, at det vitterligt også bliver hyggeligt og rart og ikke hektisk og nederen. Så mine forældre, min søster og hendes veninde kom allerede lørdag og hjalp med at lave kage og rolls.

Det var en vildt hyggelig weekend, hvor jeg kunne mærke, hvor taknemmelig jeg er for mit liv. Og bonus ved at mine forældre var der i hele weekenden: jeg fik tamilsk mad til både frokost og aftensmad lørdag 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *