Skip to content

Træning – vindundermidlet mod tungsind

Jeg havde en rigtig dårlig start på dagen og endte med at ligge i sengen og se YouTube videoer og blive mere og mere sur indtil 14-tiden. Så fik jeg nok, stod op og råbte bogstaveligt af mig selv, smed sutskoene ind i døren nogle gange og kom afsted til træning. Jeg var så gal på mig selv og verden og eksamenslæsningen og besluttede at fyre al den sydende energi af i fitness centeret og ikke gå derfra før jeg var i måske ikke godt humør, men tilfreds humør. Det blev til 1,5 times tilfældig blanding af sjipning, løb, roning, lunges, stabilitetsøvelser og styrketræning og jeg tog derfra i faktisk rigtigt dejligt humør. Jeg glemmer det igen og igen. Træning er min lykkepille. Jeg vil forsøge at huske det i den kommende eksamenspressede tid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *