Skip to content

Forårseksamen

Jeg er ret lykkelig for tiden. Sådan en inderlig tilfredshed med tilværelsen og en daglig taknemmelighed over alt det jeg har. Banale ting i manges hverdag, som at have en seng, tag over hovedet, mad at spise, en familie, der passer på hinanden og venner at grine med, men det er noget jeg lægger mærke til jeg har og jeg frydes. Jeg er ved at tage en uddannelse, jeg har min egen computer, jeg har en saftpresser, jeg har en cykel, jeg er sund og rask og jeg har penge til mad. Så bliver det da vist ikke bedre, hvad? Jeg er taknemmelig og lykkelig.

Min følelse af tilfredshed, taknemmelighed og lykke har formået at blive hængende selvom jeg er gået i hardcore eksamensmode. Jeg plejer at blive et stresset nervevrag op til eksamen, hvilket er en ret stor del af tiden, eftersom jeg har eksamener af 4 omgange på et studieår. Jeg ser det som en kæmpesucces, at jeg i denne omgang måske endelig har lært at holde hovedet koldt og hjertet varmt selvom eksamenerne venter lige rundt om hjørnet. Måske er det fordi at jeg er begyndt at kunne se eksamen, som en måde eksaminator og jeg sammen udforsker pensum og min viden på, hvor vi begge er interesseret i at jeg gør det godt i stedet for at eksamen bliver en prøve, hvor jeg skal bevise at jeg er god nok. Eksaminator og censor er mine venner ikke fjender. Det er en rar måde at se det på.

Jeg skal op i Project Management på torsdag og økonomi onsdag i næste uge. Jeg glæder mig:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *