Skip to content

Venter med økonomi eksamen

Ja, så tog det altså heller ikke længere tid for mig at beslutte mig for at vente til næste år med den økonomi eksamen. Jeg gennemgik spørgsmålene og det gik op for mig, at jeg overhovedet ikke kan nå at forberede det til næste uge. Desuden løj jeg vist for mig selv, da jeg skrev at jeg var tilfreds med et 2-tal. Det er jeg ikke. Jeg vil have mere, jeg KAN mere end det. Så nu laver jeg en læseplan, hvor jeg inddrager noget af diverse ferier og weekender for at fordele arbejdsbyrden jævnt ud over året. Det føles som en rar beslutning. Jep.

Så jeg vil bruge i dag på at slappe af og få ryddet op i mine bunker af papirer og bøger og frem for alt få trænet. Finde balancen og det gode humør og så kan verden bare komme an!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *