Skip to content

Informationsdeling

Aske og jeg har nu en dato og et sted på plads og en ret god fornemmelse af, hvordan vores bryllup skal forløbe. Det bliver en udfordring, fordi vi har tamilske og danske traditioner, der skal møde hinanden og både tamiler og danskere har spørgsmål til, hvordan det hele løber af stablen. Vi ved ikke, hvordan andre tve-kulturelle par har gjort med deres bryllup. Har de forklaret begge parter, hvad der skulle foregå detaljeret? Har de skrevet lange how-to manualer? Har de holdt kaffe-møder med de forskellige grupper? Hvordan gør man?

Vi har valgt at fokusere især på at forklare den danske del, hvordan det foregår i den tamilske del af brylluppet. Det er fordi, at det især er her, vi oplever folk er nysgerrige og fordi tamilerne alligevel har en ret god fornemmelse for den danske del.

Vi har valgt at bruge primært en Facebook-gruppe til informationsdeling. Fordelen er at gæsterne kan tjekke hinandens profiler lidt ud og at spørgsmål stilles i et fælles forum, så vi forhåbentlig ikke skal igennem de samme 20 spørgsmål hver gang vi møder en gæst. Samtidig kommer jeg til at skrive om traditioner, sædvaner osv. knyttet til et typisk tamilsk bryllup her på bloggen, som jeg så linker til i Facebook-gruppen.

Jeg lavede denne lille collage til gruppen i dag på trods af Askes belærende (og kærlige) kommentar om, at jeg burde bruge tiden bedre end at klippe klistre billeder sammen:

til face

Jeg synes det var fint at bruge tid på det. Vi skal giftes!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *