Skip to content

Dannebrog, rød sari, hvid kjole og kærlighedsroser fra ham, jeg elsker

Jeg brugte nogle desperate timer på nettet i går på at komme nærmere et tema eller en stemning for brylluppet. Ved et tilfælde faldt jeg over nogle røde og hvide roser på en kage og fik den brillante (men måske ret åbenlyse?) idé, at brylluppet kunne stå i det rød hvides tegn. Hvorfor? Fordi at symbolikken er smuk og fordi at temaet knytter sig til de dage Aske friede.

Aske friede i januar, hvor der lå sne, luften bed i kinderne og himlen var blå. Solen bare en kold skive højt, højt oppe. Vi var i sommerhuset og eftersom Aske havde kameraet med, så vi fik os de smukkeste forlovelsesbilleder, der alle har det her rene, lyse look. Meget nordisk. Meget smukt.IMG_3577IMG_3597IMG_3687IMG_3699IMG_3683
IMG_3575Jeg har foreslået Aske, at vi tager udgangspunkt i den stemning og bygger aften festen op omkring farverne rød og hvid, masser af levende lys og islæt af guld. Romantisk. Smukt. Kliché. I love it!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *