Skip to content

Rød-hvid it is!

Ja, så fik vi snakket om det og Aske er med på den rød hvide vogn:)

Vi går naturligvis efter at holde farverne i rød og hvid, men derudover fokuserer vi også på masser af lys i form af levende lys og lyskæder. Rigtig hyggebelysning. For at gøre rummet mere interessant sætter vi nok spejle op, der kan fange og reflektere de mange lyskilder. Det bliver godt, siger jeg jer! Og hvis alle de mange lys gør lokalet for varmt, så åbner vi da bare vinduer og døre ud til august-natten!

Her er nogle af de mange, mange inspirerende og vanvittigt smukke billeder, man finder på nettet når man googler lidt rundt eller endnu bedre udforsker Pinterest. Der er ikke kilder på endnu, men det kommer der meget snart.
1 5 7 2 8 9 3 10 6 4
Ja, der er masser af inspiration!
Godnat til alle jer derude. I morgen er der atter en dag og jeg må i seng, selvom jeg kunne sidde hele natten og kigge bryllupsbilleder…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *