Skip to content

BuJo November 2021

Jeg begyndte at bruge en bullet journal, da jeg var gravid med Ramya. Det er fem år siden og jeg bruger den stadig, for selv om en bullet journal tager tid at sætte op, så får jeg enormt meget værdi ud af at bruge den.

Jeg bruger min bullet journal til at skabe overblik i mit liv og til at prioritere, hvem og hvad, jeg bruger min energi på. Det skønne ved en bullet journal er at man starter med blanke sider og afhængig af, hvem man er, så fylder man på med de lister, skemaer og oversigter, man selv har brug for.

Jeg har været i tvivl om, hvorvidt at jeg vil begynde at dele mere fra BuJo Verdenen, men er nået frem til at jeg synes at det er så mega sejt et værktøj til , at det ville være en skam ikke at dele det.

November 2021
Min november er præget af, at vi sætter alt ind på at blive klar til baby og jul/nytår, så vi kan bruge december på at geare ned og dyrke roen sammen.

Min november 2021 indeholder:
1) En forside – gør det nemt at finde måneden, når jeg bladrer og sætter spotlight på, hvad der er fokus på i den måned. Jeg har brug for at tilføje, at diamanthjertet er Ramyas bidrag. Jeg synes den er grim, men jeg elsker at hun også har bidraget med noget så…


2) En Brain Dump – giver mig ét sted til alle de ting, jeg skal have gjort eller som fylder. Det er f.eks. idéer, folk, jeg savner, huskelapper, praktiske gøremål… Lige nu deler jeg den op i “November” og “Senere”.


3) En Habit Tracker – jeg har pt. 3 kategorier: Ramya, Lejlighed og Krop & Sind.


4) En taknemmelighedstracker og en sejrstracker – fordi, jeg nogen gange kan fokusere lidt for meget på det, som ikke fungerer og har brug for at blive mindet om, at der også er ting, som lykkes for mig.


5) En oversigt over familiejulekalenderen og en oversigt over julegaver


6) Noter til fødselsforberedelse og til ammeforberedelse

Når vi så går ind i november, så laver jeg løbende weeklies og afhængig af, hvor meget jeg har på programmet dailies. Og hvis der dukker mere om, så tilføjer jeg andre spreads…

Jeg er klar til november.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *