Skip to content

Katten i sækken

Vi har med hjælp fra venner og familie fået flyttet (næsten) alt vores gøgl til den nye lejlighed og det er mildt sagt overvældende. Der står kasser og møbeldele over det hele, og jeg kan ikke finde hverken hårbørste eller nøglekort.

Jeg er henrykt for at vi er flyttet ind et sted, der kun er vores og der er potentiale til at det bliver godt. Rigtig, rigtig godt. Men der er allerede dukket nogle ting op, som skal fikses, hvilket kom bag på mig, da det er en lejelejlighed. På den anden side er bygningen fra 30’erne, så det er måske ikke så mærkeligt at der er skavanker.

Vi startede vores morgen med at VVS’eren kiggede forbi for at fikse en utæt køkkenvask og vi har fundet ud af at lejlighedens radiatorer overhovedet ikke kan varme rummene op, så vi skal ud og købe et par elvarmere til at supplere med. Afløbsrøret under håndvasken i badeværelse er rustet igennem og udsugningen virker vist ikke. Vi finder sikkert flere ting, når vi har boet her lidt.

It sucks major time, men det skal jo nok komme på plads det hele.

Til gengæld er jeg lykkelig for at vi ikke er flyttet ind i en villa og vi den første vinter finder ud af at taget er utæt og der står vand i kælderen. Små lejligheder, små problemer.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *