Skip to content

Tamilske smykker

Til fødselsdagen var der et lille smykkeudsalg og jeg endte med at købe de smukkeste sorte, trådøreringe.

De er i samme stil som en håndfuld andre øreringe jeg har og jeg er vild med dem alle sammen.

Tamilere (og sikkert mange andre grupper) har det med at kigge hinanden ud i mængder. Er det en tamiler det der? Adoptiv? Inder? Look a like? Og jeg kan huske at min søster fortalte mig, at et sikkert give away er at kigge efter smykkerne. Der er ikke så meget at tage fejl af, når folk går med guld eller indiske smykker.

Så jeg brugte en lang række år på, IKKE at gå med tamilske smykker fordi jeg værnede om mit privatliv og ikke kunne overskue, at blive identificeret i mængden pga. et par øreringe.

Men nu hvor jeg bare er mig og der ikke er hemmeligheder flasher jeg uden at blinke mit etniske ophav. Jeg har også fået mere overskud til at finde min egen blandingsstil, nu hvor jeg ikke prøver at passe for meget ind hverken i den brune eller hvide verden. Og jeg elsker altså den type øreringe. De er for nice.

Jeg har købt dem hos Elegance Jewels. Du finder hendes Facebook side her og hvis du finder noget du kan lide, så kontakt hende endelig. Hun taler dansk, selvom siden er på engelsk:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *