Skip to content

5 uger til termin – tæller minutterne

Søndag.
Solen skinner.
Jeg har brugt det meste af dagen i sengen med hoftesmerter. Jo mere tid jeg bruger dér, jo dårligere bliver mit humør og jeg har truet Aske med at føde babyen, stikke den i armene på ham og selv rejse til Australien.

Jeg er så træt af at være fanget i en krop, der gør ondt, uanset om jeg går, står, sidder eller ligger. Jeg græder sådan ca. hver dag efterhånden, fordi jeg er vred, frustreret og har ondt.
Jeg vil bare gerne kunne ting igen. Som at gå en tur uden at skulle bruge de følgende dage på at ligge i sengen og vente på, at mine hofter kan bære mig igen. Eller tage en opvask eller sidde i mere end 20 minutter på en stol.

Jeg er i dag 35+0 uger henne, hvilket vil sige at der er 5 uger til termin. Jeg tæller minutterne til den højtelskede og også lidt forbandede unge melder sin ankomst. Man må vist ikke sige højt at man er træt af at være gravid eller at man er vred på sit ufødte barn, fordi det forvolder så meget smerte, men hey: Vi gider ikke for mange tabuer.

Leave a Reply

Your email address will not be published.