Skip to content

Fødslen hermed sat i gang

Så er jeg nået til 41+4 og idioten, som jeg har døbt baby er umiddelbart ikke interesseret i verden uden for maven. Jeg er derfor blevet sat i gang i dag efter sundhedsstyrelsens anbefalinger. Måske kommer der en baby i nat, måske kommer den først om flere dage. Det ved man ikke. Men indtil videre har jeg 6 piller, der skal sluges over de næste 15 timer og så tager vi den derfra.

Det gode ved at vi vidste, at vi blev sat i gang i dag er, at vi igår kunne markere overgangen til en ny livsfase og nyde vores sidste almindelig dag sammen. Vi valgte at gøre det ved at tage på roadtrip langs Sjællands nordkyst. Vejret var med os og det var en fantastisk kærestedag, som ryger lige i mindekisten. Vi startede med at tage til Rungsted og besøge Karen Blixen museet, derefter tog vi til Helsingør for at se Kronborg og kigge hen på Sverige og sluttede så turen i Heather Hills, som var mere end jeg havde turde håbe på. I Heatherhills sad vi et solidt stykke tid, hånd i hånd og betragtede solen gå ned over havet, mens vi blev gennemblæst og kunne følge svalernes flugt.

Jeg synes det var svært at vende ryggen til solnedgangen og tage hjem, for det markerede slutningen på livet, som vi kender det. Jeg ved, hvad jeg har, men ikke hvad jeg får. Jeg var uendelig skruk, da vi planlagde baby, men her hvor vi står på dørtrinnet til at møde hende, er jeg bare bekymret for, om vi kan klare det og hvordan mon livet som 3 personers familie bliver.

 

Igangsættelsen betyder også at vi officielt er gået i hi og udelukkende fokuserer på den forestående fødsel og de første dage, hvor vi skal have tilknytningen til baby og amning op at køre. Planen er at det kun er den nærmeste familie, som får at vide, når vi to er blevet til os tre og så melder vi ud på Face og her på bloggen senere.

Såeh… hyg jer og vi ses på den anden side!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *