Skip to content

Ritualiser dit løfte til dig selv

Jeg har læst rigtig mange bøger om selvudvikling og coaching og der er en ting, som jeg har set flere steder. Fænomenet med at lave et ritual, når man har besluttet sig for at gennemføre en ændring i ens liv. Et ritual der iscenesætter og markerer at nu er det nu. Man har taget sin beslutning og det er ikke længere noget, som man går og drømmer om at gøre en dag. Man gør det nu. Ritualet er startskuddet til noget, der er bedre.

Aha. Hmm. Og hvad så?

Jo, så var det, at jeg efter min snak med Søster Skrap tænkte at jeg ville have et ritual, der hjalp mig ind i planteverdenen. Jeg overvejede et kort sindsygt øjeblik at gå ned og få lavet en tatovering.

Men så kom jeg på bedre tanker og købte 2 opskriftsbøger i stedet. Vildere er jeg åbenbart heller ikke.

DSC_0551
DSC_0558-1Jeg skrev datoen i bøgerne for at huske mig selv på, at det var en vigtig dag og at det er slut med at udskyde alt det jeg vil.

 

2 Comments

  1. Anne Anne

    Dette er faktisk en rigtig god ide tror jeg. Jeg må selv prøve det af. Tak!

    • Sharangka Manokaran Sharangka Manokaran

      Yea!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *