Skip to content

Dagene bliver lysere

Den første forårsdag er her og min sjæl synger. Jeg er i Sønderborg, hvor vejret er ret trist, men dagene er så afgjort blevet længere og jeg synes man kan mærke vinteren slippe sit tag stille og roligt. Kombineret med at graviditeten er gået ind i en fase, hvor jeg ikke har det skidt længere gør bare at alting er så meget federe.

Jeg kommer ud af lejligheden og kan suge Københavns skønhed i mig.

Jeg kan spise igen og fik klemt en fastelavnsbolle fra Andersen ned:D

Jeg nyder de dage, hvor solen titter frem. Det samme gør denne smukke kat, som jeg stødte på og blev nød til at forevige. Den er ikke død. Den chiller.

Erantis, krokus og vintergækker siger hej i mine forældres have og hyacinterne er på vej.

Livet er sgu meget godt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *