Skip to content

Sommeruge med min mor

DSC06774Mor og mig, Berlin 2009

Min mor besøger mig i denne uge. Hun kommer i aften og bliver til lørdag. I den forbindelse har jeg lavet et program for, hvad vi alt skal nå og jeg må sige, jeg glæder mig vanvittigt. Vi skal se kronjuvelerne, vi skal i ZOO og kigge på Isbjørne, vi skal forbi Nyhavn og have is og vi skal på loppemarked. Jeg printede programmet og sendte det til hende i sidste uge og mig bekendt blev hun meget glad.

Jeg er spændt, fordi jeg er vant til at familieferier er ret kedelige. Typisk besøger vi noget familie i udlandet og bliver hjemme ved dem. Kvinderne laver mad, alle spiser, kvinderne vasker op og så er det tid til at det næste måltid skal forberedes. Ikke synderligt sindsoprivende.

Jeg vil gerne vise min mor, hvor dejlig København er og hvordan ferier også kan være. Jeg vil vise hende seværdighederne, jeg vil have hun får sig en oplevelse og hygger sig og jeg vil have at hun har noget at fortælle kollegerne når hun er tilbage.

Min mor er ikke dum, faktisk tværtimod, hun er lynende skarp og meget følsom og forstående. Derfor piner det mig også, når hun på grund af sprogvanskeligheder og kulturelle forviklinger føler, at hun ikke forstår sine kolleger så godt eller har svært ved at deltage i fællesskabet. Vi vil alle bare gerne høre til. Jeg vil se hvad jeg kan gøre for at hun har noget at tage med fra København tilbage til fællesskabet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *